Advertise on Staevner.dk

Staevner.dk er en portal for stævner i Danmark og udlandet. Den henvender sig til trænere, holdledere, hold mm., der ønsker at deltage i stævner. Staevner.dk startede november 2006, og har siden haft en rivende udvikling i trafikken.

Udover portalen udsendes løbede et elektronisk katalog via e-mail (eKatalog), med de stævner der er tilgængelige. Dette udsendes med en gennemsnitlig frekvens på en måned (brugeren kan vælge ugentligt, 14 dags, månedligt eller kvartalsvis). Der udsendes over 22.000 eKataloger hver måned.

Produkter for stævne-annoncering

Basis annonce (Gratis)

En Basis annoncering på Staevner.dk er gratis og dækker en Stævne annonce, optagelse i vores eKatalog som udsendes til vores registrerede brugere, tilmeldingshåndtering, visning på Staevner.dk, under søgning, visning under rubrikken nye stævner mm.

Fremhævet Annonce

Annoncen vises med en fremhævet farve under normal annoncevisning på forsiden og ved søgninger.

Link annonce

Nogle af vores annoncører ønsker ikke at bruge vores tilmeldingsadministrationssystem, hvorfor vi nu tilbyder en linkannonce, hvor vi linker direkte til stævnet/turneringens hjemmeside. Under oprettelsen af annoncen har man mulighed for at vælge denne type annonce.

Fremhævet og Link annonce

Man kan også vælge at fremhæve link annoncer.

Stævne+

Sikrer placering af stævneannonce på forsiden eller på søgesiderne (4 pladser på forsiden og 4 på søgesiden) sikrer at stævnets mini-annonce altid er placeret i toppen. Annoncerne bookes for den sport, som det annoncerede stævne adresserer.

eKatalog

eKatalog er Staevner.dk’s elektroniske katalog, som udsendes som en email, til registrerede brugere. Brugerne kan vælge hvor ofte de vil have eKataloget, men den overvejende del har valgt månedligt. eKataloget laver et skræddersyet katalog til hver bruger ud fra hvilke præferencer de ønsker (alder stævnet henvender sig til, sport). eKataloget udsende ikke på en bestemt dag, men udsendes dagligt i små puljer, så udsendelsen fordeles over en måned.

eKatalog annonce

Skal der ekstra fart på dit stævne, så har vi bevist at der er god respons med en eKatalog annonce. Dette er et banner (600x200 pixels) øverst i alle eKatalogerne i en måned. Ved klik på banneret bliver man linket til en side efter eget valg, evt. din annonce på Staevner.dk

Ikon annonce

Sørg for at brugerne har dit stævne i tankerne, ved at huske dem på dit stævne hver gang de modtager Staevner.dk’s eKatalog. Dit ikon vil fremgå i venstre spalte langs annonceringen af stævner, som er relevante for denne bruger. Hvis brugeren klikker på ikonet, bliver de linket til en side som du vælger evt. stævne annoncen på Staevner.dk

Dedikeret mail

Mail på maks. 300 kb udsendes til alle brugere der har accepteret at modtage Staevner.dk’s elektroniske stævnekatalog. Staevner.dk udsender maks. en dedikeret mail per måned. Staevner.dk’s dedikerede mails har en høj responsrate.

Tournament overview